Рус

ПРОШУ РОЗСУДИТИ СИТУАЦІЮ!

Количество постов — 4
Шановні перевізники, експедитори! Прошу розсудити ситуацію, щодо перевезення по маршруту Україна-Словаччина-Італія. Розмитнення здійснювалося в Словаччині. Два інвойси: Україна-Словаччина і Словаччина-Італія. Перевезення здійснювала польська машина. Чи потрібно сплачувати ВАТ з інвойсу Словаччина-Італія? Моя думка що ні, оскільки ВАТ СПЛАЧУЄТЬСЯ У ВИПАДКУ  ВНУТРІШНЬОГО ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПО ТЕРИТОРІЇ ПОЛЬЩІ.
0
0
Поделиться
Шановні перевізники, експедитори! Прошу розсудити ситуацію, щодо перевезення по маршруту Україна-Словаччина-Італія. Розмитнення здійснювалося в Словаччині. Два інвойси: Україна-Словаччина і Словаччина-Італія. Перевезення здійснювала польська машина. Чи потрібно сплачувати ВАТ з інвойсу Словаччина-Італія? Моя думка що ні, оскільки ВАТ СПЛАЧУЄТЬСЯ У ВИПАДКУ  ВНУТРІШНЬОГО ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПО ТЕРИТОРІЇ ПОЛЬЩІ.
Інвойси на вантаж до оподаткування перевезень не мають ніякого відношення. Головним документом перевізника є CMR. Що в CMR? Також важливо знати, перевізник фактуру на свої послуги резиденту якої країни виставяє.
0
0
Поделиться
Інвойси на вантаж до оподаткування перевезень не мають ніякого відношення. Головним документом перевізника є CMR. Що в CMR? Також важливо знати, перевізник фактуру на свої послуги резиденту якої країни вис
виставляє інвойси в Словаччину
0
0
Поделиться
Інвойси на вантаж до оподаткування перевезень не мають ніякого відношення. Головним документом перевізника є CMR. Що в CMR? Також важливо знати, перевізник фактуру на свої послуги резиденту якої країни вис
виставляє інвойси в Словаччину
якщо CMR Україна-Італія то 0% на весь маршрут. Якщо дві CMR, то Україна-Словаччниа 0%, Словаччина-Італія 23%. Якщо платник послуг нерезидент Польщі має право виставити по 0% також. 
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы