Рус

Перелік документів?

Количество постов — 3
Доброго дня, підкажіть будь ласка перелік необхідних документів для здійснення перевезеня вантажів в міжнародному сполученні(Польша). Цікавить вимоги до автомобіля (штора), нюанси(сертифікати,дозволи, шляхові листи і т.д). Буду вдячний за допомогу.
0
0
Поделиться
Аккаунт удален
ЦитатаЦитата (Д-ТРАНС, ЧП, 21.02.2011 21:40):
Доброго дня, підкажіть будь ласка перелік необхідних документів для здійснення перевезеня вантажів в міжнародному сполученні(Польша). Цікавить вимоги до автомобіля (штора), нюанси(сертифікати,дозволи, шляхові листи і т.д). Буду вдячний за допомогу.

а почему ПП"Д-ТРАНС" Перевізчики,експедиція,диспетчер и т.д. - не знает какие документы нужны, какие вы тогда перевозчики?
0
0
Поделиться
ЦитатаЦитата (Д-ТРАНС, ЧП, 21.02.2011 21:40):

а почему ПП"Д-ТРАНС" Перевізчики,експедиція,диспетчер и т.д. - не знает какие документы нужны, какие вы тогда перевозчики?

Наш профіль основний зерновози(збір урожаю ріпака та буряка),тенти по україні,в нас є роботами зерновозами на закордон(європа та снг),якщо не хочете підказати то попрошу умняки свої не втикати!!!
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 1
Новые темы