Шукаємо перевізників для перевозки цукру на палетах UA-PL
Цукор Бігбеги на палеті Завантаження - Староконстантинів (Хмельницька обл) Кордон - на вибір Розмитнення - Лодзь 90-432 Розвантаження - Кутно 99-300 Потрібно 20авто кожного місяця!!!
Шукаю авто в еспедицію по всій території України та за межами. Використовується власна клієнтська база та платформи LardiTrans/ Della. Умови плати 3% від вартості перевезення. Телефон для зв'язку 068895948 Богдана Телефонуйте,буду рада співпраці.
До уваги вантажовідправників, перевізників та логістично-експедиторських компаній! В зв'язку з взяттям напрямку на розвиток компанії пропозиція долучатись до Команди. Чітке виконання домовленостей, налаштування на співпрацю, професійний підхід - основа будь-якого розвитку. Підписуйтесь!!!
Шукаю авто в еспедицію по всій території України та за межами. Використовується власна клієнтська база та платформи LardiTrans/ Della. Умови плати 3% від вартості перевезення. Телефон для зв'язку 068895948 Богдана Телефонуйте,буду рада співпраці.
Добрий день, чи берете до роботи зерновози по Україні?
0
0
Поделиться
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения