Рус
Логістичні послуги
Количество постов — 2
ДЛЯ ВЛАСНИКІВ ТРАНСПОРНИХ ЗАСОБІВ, ЯКІ МАЮТЬ ОДНЕ АБО ДЕКІЛЬКА АВТО (5-10 од.).
Якщо Ви власник та водійодночасно, та немає часу чи можливості шукати завантаження під час керування автомобілем та бажаєте більше часу на відпочинок після рейсу або у Вас у власності декілька автомобілів та немає доцільності наймати окремого працівника-диспетчера, то ми готові виконувати всю цю роботу для Вас та Вашого бізнесу.
Наша компанія надає логістичні (диспетчерські)послуги, звернувшись до нас Ви отримаєте наступні послуги:
постійні завантаження потериторії Україні та за напрямками Україна-Європа/Азія, Європа/Азія-Україна від прямих наших замовників,а також пошук завантажень на транспортних біржах України та світу;
оптимальні маршрути руху Вашого транспортного засобу;
документальне супроводження вантажнихперевезень, які здійснюють Ваші автомобілі, правильне документальне оформленнятранспортних та бухгалтерських документів;
супроводження та контроль 24/7 за рухомтранспортного засобу за відповідними маршрутами, для цього нашою компанією впроваджено систему gps-моніторингу. Якщо Ваше авто має gps-трекер, то ми підключимо його до нашої системи моніторингу, якщо нема – то ми його Вам надаємо;
підтримка зв'язку з водіями, вирішенняможливих проблем під час перевезення;
інформування клієнтів про статусдоставки;
надання порад та консультацій зоптимізації логістичних процесів.
Звернувшись до нас Ви будете мати більшевільного часу для розвитку Вашого бізнесу та відпочинку в родинному колі!!!!
Ціна нашої послуги – 3-5% від суми фрахту.
Більш детально по тел. +380635489705 Viber, Telegram Костянтин
Більш детально по тел. +380635489705 Viber, Telegram Костянтин
Доброго дня.
Цікава пропозиція для мене.
Маю авто,хочу за кордон їхати.
Цікава пропозиція для мене.
Маю авто,хочу за кордон їхати.
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы