Рус

Обурює таке відношення адміністрації сайту!!!!

Количество постов — 3
Я оплачую пакет послуг.І користуюсь сайтом.Чому я не можу попередити людей про аферизм?Я не розумію чому ви покриваєте аферистів?Напишиш відгук-його видаляють!!!Тоді зробіть вседоступний чат, в якому будуть крутиться новини цілий день(щоб перед очами було).
13
0
Поделиться
Абсолютно підтримую! 
Іноді ще на стадії попередніх переговорів зустрічаєш хамство, зухвалість, некомпетентність, і що?
Що поганого буде в тому , що ти попередиш колег, бодай, про ці якості. 
Вже, щодо оплати, пошкодження вантажу, невчасності виконання заявки, або ж невірних даних про транспорт, то інша справа,
але хамство, авантюризм, невігластво для нормальних людей видно неозброєним оком, і тому ті, хто стикнувся з такими індивідумамиЮ мають попередити решту учасників ринку. Для цього не потрібно пред'явлення підписаної заявки, бо з такими особами, як правило, до підписання діло навіть не доходить.
0
0
Поделиться
Я оплачую пакет послуг.І користуюсь сайтом.Чому я не можу попередити людей про аферизм?Я не розумію чому ви покриваєте аферистів?Напишиш відгук-його видаляють!!!Тоді зробіть вседоступний чат, в якому будуть крутиться новини цілий день(щоб перед очами було).
Тому, що Лардя покриває шахраїв. Так було завжди.  На жаль. Сотні шахраїв пасуться тут а лардя їх покриває. І не відповідає на скарги користувачів, хоча оплату отримують в повному обсязі. На даний час Лардя-це дніще. На жаль.
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 1