Рус

Страница: 26 повышение ставок за перевозки

Количество постов — 922
що це рахування дасть ? в мене є два варіанти а бо я хвалько або дармовоз.навіть не знаю що вибрати

Вот и рассмотрим два варианта, я за первый!!!, хотя и второй аналогичен первому
Делай людям добро, и бросай его в воду.
0
0
Поделиться
не хочу щоб мене хтось неправильно зрозумів.Я не говорю про те що все прекрасно і ставки дуже хороші,звичайно що хотілось би кращого,але в стояні немає ніякого конструктиву,і нічого стояння не змінить.Всерівно є люди які в любому випадку поїдуть,це люди які возять свої грузи своїм же транспортом,люди які працюють по контракту і мають постійну роботу в одну сторону,міжнародні перевізники яким потрібно переїхати від пункуту А до місця завантаження.
Ігор
0
0
Поделиться
А ладно, ответьте просто, стоимость км на круг, и все станет понятно, или стесняетесь, только без фанатизма, здесь есть тоже народ не вчерашний.
0
0
Поделиться
На международке км на круг понятие растяжимое. Может получаться по 15 грн км, но и этого окажется мало.

P.S. Андрухов Александр, Игорю привет передавайте от Вадима. помнится когда Вы начинали мы очень плотно сотрудничали.
Иногда становится так классно от того, что стало так пофиг на то, что было так важно

http://www.rcxtrack.com.ua/
0
0
Поделиться
А ладно, ответьте просто, стоимость км на круг, и все станет понятно, или стесняетесь, только без фанатизма, здесь есть тоже народ не вчерашний.

ви ж прекрасно розумієте що я не буду називати цифри,так для чого ці питання?:D
Ігор
0
0
Поделиться
да мне показалось Вы хотели определится: хвалько чи дармовоз, а що ту зазорного, як на мене, що 1 що другий варіант, рівнозначно
0
0
Поделиться
На международке км на круг понятие растяжимое. Может получаться по 15 грн км, но и этого окажется мало.

P.S. Андрухов Александр, Игорю привет передавайте от Вадима. помнится когда Вы начинали мы очень плотно сотрудничали.

Так це я ,Ігор.
Я про це саме кажу що не в одних гривнях за км. справа.Можна їздити Хелм - Луцьк за 5000 грн так це буде 30 грн за км,але з колейкою,розмитненням скільки залишиться перевізнику?
Ігор
0
0
Поделиться
да мне показалось Вы хотели определится: хвалько чи дармовоз, а що ту зазорного, як на мене, що 1 що другий варіант, рівнозначно

підсказати що робити якщо "показалось"?:D
Ігор
0
0
Поделиться

Що б не "казалось" порядні люди ставлять свій підпис... :)

Україна понад усе!

Олександр

0
0
Поделиться
ЦитатаЦитата (Регина, ЧП, 16.02.2011 19:46):

Шоб не "казалось" порядні люди ставлять підпис... :)

да щось я не можу знайти місце де це можна зробити,ну підпис:)
Ігор
0
0
Поделиться
ви ж прекрасно розумієте що я не буду називати цифри,так для чого ці питання?:D

Чому?

Харків-Бєлгород-80 грнкм
Харків-Москва-15 грнкм.

Москва-Харків~6 грнкм

Секрета нет.как считать? По Украине не знаю расценок
0
0
Поделиться
да щось я не можу знайти

То Вас ще треба вчіть...

...чи це вже неможливо?, "патология" - російською.

Україна понад усе!

Олександр

0
0
Поделиться
Я думаю що ці теми нічого не змінять,ситуація змінитсья тоді коли на 100 грузів буде 90 автомілів і тоді ми заживемо,а зараз на 100 грузів 140 авто.так що потрібно чекати коли 50 авто загнеться і залишиться 90 :D
Ігор
0
0
Поделиться
звичайно що потрібно,я і сам намагаюся вдосконалюватися:D
Ігор
0
0
Поделиться
Нет не загнемся.Нас хоть и 50 ,но мы работаем,а Вы стоите.:DС ув. Сергей
____________________________________________________Сергей

Настоящих буйных мало-вот и нету вожаков.
0
0
Поделиться

мая твая ни панимать.Кто стоит?????
Ігор
0
0
Поделиться
так вот и все заканчивается абстракцией, хоть и парторг избран, а цифры предоставить, смысл темы, сами едем, зарплату водителю доплачиваем, а потом ремонтироваться не что.
0
0
Поделиться
необходимо в налоговую рацуху предложить, цена км = цене топлива, и доходи с налогами исходя их даных расчетов, тагда и профсоюзу можно отпуск предложить, за счет профсоюзных сборов.
Теперь есть желающие вступить в ....
0
0
Поделиться

Так Вы же сами сказали,что будете ждать пока загнется 50 машин из 140.И 90 машин будут жировать.Лучше стойте.Колеса крутятся,а мы чем их хуже:rolleyes:
____________________________________________________Сергей

Настоящих буйных мало-вот и нету вожаков.
0
0
Поделиться

Так Вы же сами сказали,что будете ждать пока загнется 50 машин из 140.И 90 машин будут жировать.Лучше стойте.Колеса крутятся,а мы чем их хуже:rolleyes:

і де я сказав що буду чекати?
Ігор
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы