Рус
Страница: 2 Зерновозы
Количество постов — 34
Давайте ще раз в державі поставлено завдання захопити ринок зерна ще факт..................Для цього- все вже написано вище.Далі руйнувати дороги на утримання яких в торік заплочено 46міліардів а освоено 16 далеко незрозуліло де різниця.Як казав азаров ,НУ МНОГО Ж НЕВОРУЮТ,Далі відстань Бобринець-Миколаїв 130-140км в сезон уборки нема питань а далі.Сьгодні120-130гнр.т.20т-2600гнт.Плече без перегрузу якраз сягае такої відстані а Суми.Львів.Я власне всіма руками ЗА але НЕ У нас в україні.Доречі тільки зерновозів одного транс-сервіс під 1000од.тенти сам бачив 978номер цистерни біля того про що далі.
Трохі розрахунків "на пальцях"
Згідно з рекламою на сайті зерновозів всього десь до 200 одиниць . Навіть при бездоганно налагодженій роботі всіх учасників процесу максимум що можна перевезти за місяць це десь до 400 тисяч тон (дуже завищено і дуже грубо) . на 13 рік прогнозують 52 мільйони тонн зернових (не рахуючи цукровий буряк, буд матеряли, карєри, будівництва та інше) З тих 52 мільйонів десь 30 % (по данним на сайті ассоціації аграрних перевізників) припадає на авто транспорт. Тобто 15 мільйонів. Нехай ці 15 мільйонів розягнутся на 4 місяці (липень-жовтень) - виходить трохи більше ніж 4 мільйони тон зернових в місяць проти 400 тисяч - це всього 10 % Нехай таких парків по кількості авто в 3-4 рази більше. Вони ледь ледь половину заривають. Тому як бачите роботи має всім вистачити.
Читаючи тему виникає маса питань. Перших два так-би мовити ''озвучу''.1. За кого голосували на останніх виборах зерновози-страйкарі? 2. Де були всі ці мітингувальники, коли потрібно було захистити свій вибір?
Читаючи тему виникає маса питань. Перших два так-би мовити ''озвучу''.1. За кого голосували на останніх виборах зерновози-страйкарі? 2. Де були всі ці мітингувальники, коли потрібно було захистити свій вибір?
А если голосовали за "своего парня", а он оказался президентом - то что???...
...два срока терпеть???
И вопрос Матюку Николаю Ивановичу( или Ростиславу?) - а где вы были когда надо было защищать???
Я на самом деле Николай. Просто регистрировал меня племянник со своего компютера, и не придумал ничего лучшего, как указать свою почту. А где я был осенью 2012? В поездках. Как и большинство тех, кто считает, что протестовать надо, только когда у тебя отбирают кусок хлеба или дом. Вопрос мною был задан скорее как риторический. Потому что добиваться надо не разрешения нарушать Закон, а соблюдения Закона властьимущими.
Я на самом деле Николай. Просто регистрировал меня племянник со своего компютера, и не придумал ничего лучшего, как указать свою почту. А где я был осенью 2012? В поездках. Как и большинство тех, кто считает, что протестовать надо, только когда у тебя отбирают кусок хлеба или дом. Вопрос мною был задан скорее как риторический. Потому что добиваться надо не разрешения нарушать Закон, а соблюдения Закона властьимущими.
И, риторически, - ЧТО ЖЕ ДЕЛАТЬ???
Ввести ответственность за перегруз со стороны заказчика.
Ой, и не сомневался в "правильных" выводах...
...может смазку поменяем???

Вы танцуете на Луне или грузы возите?

Вы танцуете на Луне или грузы возите?
Я по пояс в масле смотровой ямы на тридцатиградусном морозе бортирую колЁса голыми руками...
...Винникоффы вас уже давно сделали "шапкодралы", а осенью просто поставят вне закона об автомобильном транспорте!!!

А вы тут о чистоте расы перевоЩЩиков сказочку пытаетесь рассказать...
...Винникоффы - вы трупЪ!!!

привет колеги а почему в 2015 кага ввели жосткий контроль на трасах начели плотить 1000 за тону отеса никалаев пака не нашлись умники и начели опять возить по 40 - 60 тон и машин много было неменьше чем сеичас и весовые не брали а сеичас 500-1000 и пошол что поменялось ,,,,
привет колеги а почему в 2015 кага ввели жосткий контроль на трасах начели плотить 1000 за тону отеса никалаев пака не нашлись умники и начели опять возить по 40 - 60 тон и машин много было неменьше чем сеичас и весовые не брали а сеичас 500-1000 и пошол что поменялось ,,,,

Белорусы, коллеги кто перевозит сельхоз продукцию, давайте повышать расценки, хватит возить перегруз, неделю бы постояли без работы, потом хоть как люди ездить будем
Белорусы, коллеги кто перевозит сельхоз продукцию, давайте повышать расценки, хватит возить перегруз, неделю бы постояли без работы, потом хоть как люди ездить будем
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы