Рус

Страница: 2 стаканчик насоса ручной подкачки Рено Магнум

Количество постов — 28
Аккаунт удален
А зачем вам кнорр
Купите вабко ориджинал
160 евро
Ходит дольше, надежнее, проще в обслуживании
0
0
Поделиться
все, я ушел) если что, звоните.

Алексей, за скільки зможете знайти KNORR BREMSE AE 4525 , OE (5010525808) ? Дякую!

новый нужен? или можно Ваш на реставрацию отправить, сделают так что не отличите от нового
0
0
Поделиться

Алексей, за скільки зможете знайти KNORR BREMSE AE 4525 , OE (5010525808) ? Дякую!

от 1950 грн начиная с польско-китайского ..
0
0
Поделиться
Аккаунт удален
KNORR BREMSE AE 4525 6000грн

0952823194

эсть аналоги!
0
0
Поделиться
А зачем вам кнорр
Купите вабко ориджинал
160 евро
Ходит дольше, надежнее, проще в обслуживании

А в тебе вабко стоїть, можеш фотку кинуть, або детальніше розповісти, там нічого колохозить не потрібно ??? + до всього зможеш за 160 евро кран зробити ну наприклад з доставкою десь в Українську місто :D А то цей сраний кнор вже задовба ну 2 роки від сили його вистачає а потім кабіна на бік зчеплення немає ну я думаю хто має магнум вкурсі справи як помирає 4х контурний кран ;)
Проте як новенький кран поставиш сутками зчеплення є , а з старим заглушив заправився на заправці, сідаєш їхати а там STOP і педаль як камінь (
Артем

Успех обычно приходит к тем, кто слишком занят, чтобы искать его
0
0
Поделиться

новый нужен? или можно Ваш на реставрацию отправить, сделают так что не отличите от нового

А номерок дасте де таку роботу роблять, цікаво що там за ціна, гарантію хоч якусь дають, про ремкомплекти на цей кран чув, все до одного місця....
в гаражі вже мабуть 2 крана лежить відслужили своє :) на ОLX по 1000-1500 грн як гов.а з підписом потрібно заміни ремкомплекта довго качає повітря хв20 :D
Артем

0
0
Поделиться

А номерок дасте де таку роботу роблять, цікаво що там за ціна, гарантію хоч якусь дають, про ремкомплекти на цей кран чув, все до одного місця....
в гаражі вже мабуть 2 крана лежить відслужили своє :) на ОLX по 1000-1500 грн як гов.а з підписом потрібно заміни ремкомплекта довго качає повітря хв20 :D

Артем, я то на ремонт в Польшу отправляю, так что Вам номерок вряд ли поможет) а вот завтра спрошу у клиента своего ( вчера ему модулятор ES2053 c ремонта привезли) , он до заказа говорил что где то в Украине хотел его сначала отремонтировать, но что то там не срослось, толи в цене, то ли еще в чем, не знаю, завтра созвонюсь с ним - спрошу номер
0
0
Поделиться

Артем, я то на ремонт в Польшу отправляю, так что Вам номерок вряд ли поможет) а вот завтра спрошу у клиента своего ( вчера ему модулятор ES2053 c ремонта привезли) , он до заказа говорил что где то в Украине хотел его сначала отремонтировать, но что то там не срослось, толи в цене, то ли еще в чем, не знаю, завтра созвонюсь с ним - спрошу номер

Ну давайте й так, буду чекати відповідь вашу !
Артем

0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

2/2

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы