Интересно, почему админ почистил наши посты, а полную ахинею и бред безумного сумасшедшего не удаляет? Или, если к любой галиматье, добавлять статьи из какого то кодекса, то эта галиматья становится по теме? Кроме того, админ, оставляя бред безумного человека, своими действиями поддерживает неповиновение работникам контроля, несоблюдение законов и подвергает перевозчиков риску быть наказанными. И это вместо того, чтобы потребовать от идеолога абсурда, дать хоть какое то квалифицированное подтверждение своего абсурда.
Заходи державного нагляду (контролю) - планові та позапланові заходи, які здійснюються у формі перевірок, ревізій, оглядів, обстежень та в інших формах, визначених законом; Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності . Контроль за додержанням ліцензіатами вимог ліцензійних умов здійснюється органами ліцензування у встановленому цим Законом порядку з урахуванням особливостей, визначених
Законом України "Про ліцензування видів господарської діяльності" Других Законов о ПРОЦЕДУРЕ проведения державного нагляду (контролю) просто не существует. И не нужно много ума , что бы выиграть СУД по ( процедурі здійснення державного нагляду (контролю) .
Знаєте, громадянине Саленко!
Був я одного разу свідком,
як Ви там кажете: "Процедури проведення державного контролю",
на кордоні Геманії з Польщею, у п/п " Швеско",
з боку Шторкова,
тобто, з боку Германії.
Компанія умників на бусі Т-4 запаски у колєйці примудрилися красти з траків.
Так от,!
Будучи затриманими німецькими поліцаями, вони, також, вимагали "процедури дотримання свобод"!
Поліцай довго чекати не змусив!
Поклав любителя процедур на асфальт,
наступив на шию ботіночком таким не слабеньким,
а сам у цей час на капоті Опеля -омеги службового протокола складав!
І поки не склав - ноги не прибрав!
Усім свідкам авансцени "процедура" сподобалась!
Підтримали!
Мораль:
я теж не в захваті від дій нашої трансбеспеки,
але закон треба поважати,
і дотримуватись треба - інакше анархія,
а анархія мені не потрібна!
Не люблю я анархію!